Muhedikke rukolast

0
2514

Rukola e. arugula, tuntud veel sinep kapsa nime all, on kergelt mõrkja maitsega, aga sobib imehästi muhedikesse. Tehke proovi, sest selline maitseelamus tasub ennast ära!

Roheline rukola muhedik

  • 250 ml vett
  • 1 peotäis rukolalehti
  • 1 peotäis spinatilehti
  • 1 kooritud värske või külmutatud banaan
  • 125 ml tükeldatud külmutatud või värskeid maasikaid
  • näpuotsatäis meresoola
  • veidi mett magustamiseks (vastavalt maitsele)

Soovi korral võib lisada juurde veel

  • 125 ml värskeid või külmutatud mustikaid
  • 125 ml värskeid või külmutatud vaarikaid

Asetada kõik koostisained suure kiirusega blenderisse ning segada seal korralikult läbi kuni on saavutatud soovitud konsistents. Ajaliselt oleneb see masina võimsusest. Nautida koheselt.

Õuna-rukola muhedik

Õun ja rukola on kaks võimsamat tervislikku toiduainet, mis selles muhedikus annab imelise ning ülimaitsva koosluse. Blenderisse sega kokku:

  • 125 ml värskelt pressitud apelsinimahla
  • 2 peotäit rukolat
  • 1 sl kreeka või pekaani pähkleid
  • 1/2 puhastatud õuna (kooritud ja südamik eemaldatud)
  • 60 ml kookospiima või maitsestamata jogurtit
  • 3 jääkuubikut
  • garneeringuks kaneelipuru

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here