Suhkru mõjud

0
1731
Foto: keep a  breast

Kuna osa perest soovib aegajalt midagi magusat (no ütleme magusrooga). Ja mina enam ei küpseta, siis oli vaja välja mõelda midagi sellist, et ka ise natukene asjast osa saaks. Kuna kohupiim ja koor on lubatud, siis otsustasin teha suhkruta kohupiima vahukoorega (kohupiimakreemi) :D Et asi ikka magusroa moodi oleks, siis lisasin peale külmutatud marjasegu. Poolele perele lisasin marjadele peale ka vanillsuhkru, et kohupiima natukenegi magustada. Enda taldriku jätsin ilma.

Unustasin aga sellise pisiasja, et olin ostnud vanilje kohupiimad, kus on paraku juba suhkur sees. No ja tänu sellele oli kohupiimakreem mitte täiesti mage, aga natukene magusam. Ja arvasin, et selline pisikene kogus nagu 4 pakki kohupiima ning 0,5 l vahukoort ei anna erilist tulemust. Et see natukene ei tee midagi. Võta näpust, tegi küll. Ca 20 minutit hiljem tundsin, kuidas mul sees keerama hakkab…

Tänu sellele toitumisele, ei olnud mul neli päeva mingeid gaase, ei mulinaid kõhus ega üldse midagi sinnapoole. Pärast seda pisikest suhkrulaksu, sain seda kõike ja veel suures koguses, polnud üldse meeldiv. Alles siis sain aru, kui kahjulik tegelikult suhkur meie organismile on – keha hakkab selle vastu ise võitlema.

Edaspidi olen targem ja katsun igasuguse suhkru menüüst välja jätta, sest seda “elamust” enam saada ei soovi.

Energia

Tekkinud on energiatulv, mis on väga meeldiv. 300 kg  jõusööta treppidest ülesse tassida oli “käkitegu” ja isegi huvitaval kombel nauditav. Reeglina olen püüdnud selle tegevuse kodusele meesperele jätta, täna tahtsin seda aga ise teha. Seega võin öelda, et siiani on asjal positiivne külg minu jaoks üüratu.

Elame ja näeme, mis edasi saab.

JÄTA OMA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here