See iidne tooniku retsept leiti 1972. aastal Tiibeti mägedes asuvast budistlikust kloostrist. Retseptil oli kirje dateeringuga 5000 aastat tagasi.

Foto: We Support Organic
Foto: We Support Organic

Ravimi tegemine on äärmiselt lihtne ning ei võta palju aega, aga tahab veidi järelvalmimist saada ning ravi võib korrata kord iga viie aasta tagant.

Võimalik ravida järgnevaid haiguseid

  • ateroskleroos

    Artriidi haige käed Fot: CAC
    Artriidi haige käed
    Fot: CAC
  • sinusiit
  • kõrge vererõhk
  • kopsuhaigused
  • artriit ja reuma
  • erinevad nägemise ning kuulmisega seotud häired
  • impotentsus
  • isutus
  • gastriit
  • maohaavandid
  • hemorroidid
  • viib välja neeru- ja sapikivid
  • parandab ainevahetust ning tänu sellele muutuvad veresooned elastseks
  • lahustab trombe
  • reguleerib kehakaalu

Viimane ning kõige tähtsam:

  • neelab endasse väidetavalt kõik sisemised ja välised vähkkasvajad.

Valmistamine

  • 350 g purustatud küüslauku
  • 220-250 g 95-96 kraadist alkoholi (piiritus või rumm)

Purusta küüslaugud ning aseta need puhtasse klaaspurki, vala peale alkohol. Meeles tuleb pidada seda, et alkoholis ei tohi olla lisaaineid nagu bensalkooniumkloriidi või metanooli.

Sulge purk hermeetiliselt ning aseta kümneks päevaks külmikusse. 11. päeval filtreeri saadud vedelik läbi peene sõela või kurnalapi. Saadud puhas vedelik pane tagasi samasse purki ning pane veel kaheks päevaks külmikusse.

Raviskeem

Sissevõetavate tilkade arv ja skeem

Päevad Hommikul Lõunal Õhtul
1. 1 2 3
2 4 5 6
3. 7 8 9
4. 10 11 12
5. 13 14 15
6. 16 17 18
7. 12 11 10
8. 9 8 7
9. 6 5 4
10. 3 2 1
11. 15 25 25
12. 25 25 25

 

Edasi jätka tooniku kasutamist 25 tilka 3 x päevas seni kuni kogu toonik on tarbitud. Manustada tinktuuri kas klaasi vee, mahla või piimaga, olenevalt sellest, milline variant endale neist kõige enam sobib.

Veelkord, kuuri võid korrata kord iga viie aasta tagant!

Kindlasti teen ise selle retsepti järgi tooniku ning järgin ravikuuri. Halba see kindlasti ei tee, sest küüslauk on ammu teada-tuntud oma suurepäraste tervistavate omaduste poolest ning küüslaugu vastu ei ole mul kunagi midagi olnud, vot selle alkoholiga on aga teised lood. Peab vaatama, kust õnnestub puhast ja lisaaineteta alkoholi saada, vanasti oli 96 kraadist piiritust igalt poolt saada, aga nüüdseks on ka need varud aastakümnetega läbi saanud.

Kui  leidsid, et sellest postitusest oli sulle abi ja tahad meie tegevust tänutäheks väikese energiapanusega toetada, oled teretulnud seda tegema omale sobiva pangalingi kaudu ning kasuta selleks rekvisiite: Hingepeegel OÜ a/a EE247700771001908595 (LHV) või EE212200221058508715 (Swedbank) ja selgitusse kirjuta: “Hingepeegli toetuseks” ning millisest rubriigist/postitusest on sinule enim kasu olnud”.
Iga kolme kuu tagant: 31. märts, 30. juuni, 30. september ja 31. detsember loosime oma toetajate vahel tänutäheks välja väikesed kingitused. Tulgu iga sinu poolt jagatud energiapanus sulle vähemalt 10x tagasi, sest sellised on külgetõmbeseaduse reeglid.

lhv seb swed nordea

Allikas: We Support Organic

Eelmine artikkelMeie toidame maailma
Järgmine artikkel22 märki sellest, et sinus on peidus allasurutud viha
Kõik tuleb sinuni siis, kui selleks on õige aeg ja mil oled selleks vaimselt ja füüsiliselt valmis...

15 KOMMENTAARI

  1. Sirje Taanist :
    Minul ônnestus saada ökopuhast viina 40%. Mahe MOE PEENVIINAVABRIK. Tootja : Moe küla, Tapa vald,Lääne Virumaa. Minu ost juhtus olema Palmse viinaköögist ja juba môned aastad tagasi. ******* Usun, et see on piisava puhtusega viin. Ikkagi Eesti maheviin.
    Kui aga ajada taga kangemat, siis tavapoodides on “Viru Valge” 80%.(Liviko).
    Olen puhast alkoholi ostunud Eestist kaasa ravimite tegemiseks.
    Minu asukoha maal Taanis pole taolisi tooteid kusagilt leida.

  2. “Saadud puhas vedelik pane tagasi samasse purki” (kus olid küüslaugud, mille äraviskamise kohta pole midagi kirjutatud). Kas kurnatud vedeliku kallan tagasi küüslaugu peale? Mis kasu sellest kurnamisest siis on? Miks ma pean vedeliku just samasse purki tagasi kallama?
    Kas peale kahte ööpäeva uuesti külmikus olemist võetakse toonik toasooja? Kas on oluline, et oleks päikese eest kaitstud (tume purk)?

    • Anu – jah, kui kurnad saadud tinktuuri küüslaukude pealt välja, siis eemaldad kurnamise käigus saadud küüslaugupaksu, mille viskad komposti. Vedelik kurnata tagasi samasse purki/pudelisse seetõttu, et siis ei lähe ka sinna allesjäävad tilgad kaduma. Tinktuure võid hiljem hoida nii külmikus kui jahedas, aga pimedas. Kui hoiad pimeads kapis, siis pole tume anum vajalik, kui riiulil, siis tumedas purgis/pudelis.

  3. Artiklis ei ole kirjas väga olulist teavet, kas antud lahust tuleb juua pool tundi enne sööki, söögi ajal või pärast seda.

    • apteegist saab piiritust, aga perearst peab välja kirjutama ja seda nad teha ei taha, kunagi palusin ja suure hädaga siis kirjutas, et ikka milleks, oli küsimus, seekord palusin kuppude panemiseks ja kirjutas siis sellise 20 cl suuruse pudeli

JÄTA OMA VASTUS

Palun lisa oma kommentaar
Palun sisesta oma nimi