Muhedikke rukolast

0
2626

Rukola e. arugula, tuntud veel sinep kapsa nime all, on kergelt mõrkja maitsega, aga sobib imehästi muhedikesse. Tehke proovi, sest selline maitseelamus tasub ennast ära!

Roheline rukola muhedik

  • 250 ml vett
  • 1 peotäis rukolalehti
  • 1 peotäis spinatilehti
  • 1 kooritud värske või külmutatud banaan
  • 125 ml tükeldatud külmutatud või värskeid maasikaid
  • näpuotsatäis meresoola
  • veidi mett magustamiseks (vastavalt maitsele)

Soovi korral võib lisada juurde veel

  • 125 ml värskeid või külmutatud mustikaid
  • 125 ml värskeid või külmutatud vaarikaid

Asetada kõik koostisained suure kiirusega blenderisse ning segada seal korralikult läbi kuni on saavutatud soovitud konsistents. Ajaliselt oleneb see masina võimsusest. Nautida koheselt.

Õuna-rukola muhedik

Õun ja rukola on kaks võimsamat tervislikku toiduainet, mis selles muhedikus annab imelise ning ülimaitsva koosluse. Blenderisse sega kokku:

  • 125 ml värskelt pressitud apelsinimahla
  • 2 peotäit rukolat
  • 1 sl kreeka või pekaani pähkleid
  • 1/2 puhastatud õuna (kooritud ja südamik eemaldatud)
  • 60 ml kookospiima või maitsestamata jogurtit
  • 3 jääkuubikut
  • garneeringuks kaneelipuru

Soovid Hingepeegli tegevust TOETADA?
IGA KOLME KUU TAGANT: 31. märts, 30. juuni, 30. september ja 31. detsember, LOOSIME oma toetajate vahel tänutäheks välja suuremad ja väiksemad meened.
Tulgu iga sinu poolt jagatud energiapanus sulle vähemalt 10x tagasi, sest sellised on külgetõmbeseaduse reeglid.

Seda saad teha siin ja võtab vaid hetke. Täname!

JÄTA OMA VASTUS

Palun lisa oma kommentaar
Palun sisesta oma nimi