Muhedikud on imemaitsvad ja jahutavad suvel kui talvisel ajal vitamiinirikkad. Peamiselt on muhedikud tehtud erinevatest puuviljades, jääst, piimatoodetest, pähklitest jne. Kas olete kunagi proovinud teha muhedikku juurviljadest? Ka juurviljamuhedikud võivad olla värskendavad ja magusad – segades omavahel kokku unikaalsed kooslusi koos erinevate puuviljadega. Näiteks suvised puuviljad/marjad toovad välja üllatavad maitsed koos tugeva toiteväärtusega. Võiksite katsetada oma lemmik juurviljade või salatitega tehes neist mõnusad muhedikud, mis on maitsestatud mõningate puu- või juurviljadega ning tulemuseks võite saada suurepärase  muhediku, mida oote või tervisliku snäki eest  kasutada.

Muhedikes kasutada kindlasti mahetoodangut ning lasta oma fantaasial lennata! Ärge kartke tulemusi, sest tulemuseks on suurepärased ning meeldivad üllatused, millest võivad saada teie uued lemmikud.  Muhedikud on mõeldud koheseks tarbimiseks. Pange blender minimaalsele kiirusele ning tõstke järjest kiirust kuni muhedik on valmis.

Kirsi-kapsa muhedik

Punane peakapsas ning kirsid annavad muhedikule annavad muhedikule leekivpunase värvuse, mesi ning kaneel lisavad magusust. Sega blenderis minuti  jooksul:

  • 125 ml värskelt pressitud apelsinimahla
  • 250 ml külmutatud või värskeid kirsse
  • 125 ml hästi  hakitud punast peakapsast
  • 1 sl kuhjaga mett
  • 1/8 tl kaneeli
  • 2-3 jääkuubikut
  • Kaunistuseks sidruniviil
Eelmine artikkelKiirtoit kutsub lastel esile astmahood
Järgmine artikkelBrokkoli muhedikud
Diana
Kõik tuleb sinuni siis, kui selleks on õige aeg ja mil oled selleks vaimselt ja füüsiliselt valmis...

JÄTA OMA VASTUSES

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisestage oma nimi siia