Rahatest – Suhtumine rikkusesse ja rahasse – III osa

0
7492

2Rahatest

Foto: Woman’s Day

Testis on kokku 10 küsimust ja testi täites võta endale kõrvale paber ja pliiats ning märgi üles iga küsimuse juurde, kas vastasid a), b) või c) variandi. Testi lõpust leiad vastuse oma rahateadvuse kohta. Iga küsimuse juures tuleb valida ainult üks vastusevariant, tean, et mõnel juhul on see üsna raske ja tahaks nagu panna mitu, aga sa pead ikkagi valima selle ühe, ehk siis selle, mille poole hetkel kõige enam kaldud.

  1. Mida raha mulle tähendab?

    Foto: Mary Ellen Miller
    Foto: Mary Ellen Miller

    a) – see on mitmetahuline, mõnus asi
    b) – see tagab mulle turvalisuse, mugavuse ja positsiooni
    c) – raha on mulle vahend eesmärgi saavutamiseks

  2. Missugune on minu suhtumine rahasse?

    a) – ma armastan raha
    b) – raha on mulle hädavajalik
    c) – südamepõhjas ma põlgan raha

  3. Kui ma saan kasutada tavalisest rohkem raha

    Foto: YouTube
    Foto: YouTube

    a) – naudin seda ja tunnen sellest rõõmu
    b) – mõtlen hoolega järele, kuidas seda oleks kõige mõttekam investeerida
    c) – selline raha on mulle pigem ebameeldiv ja tülikas ning kulutamine tekitab süümepiinu

  4. Töötan või teen kutsetööd,

    a) – sest töö pakub mulle rahuldust
    b) – sest tahan teenida raha
    c) – sest ma lihtsalt pean töötama

  5. Elu

    Foto: Popsugar
    Foto: Popsugar

    a) – tuleks nautida võimalikult hästi
    b) – on naudingu ning kannatuste segu
    c) – on pidev olelusvõitlus

  6. Rahatähti ja münte silitasin ma viimati

    a) – alles mõni päev/tund tagasi
    b) – tükk aega tagasi (rohkem kui pool aastat tagasi)
    c) – pole eales teinud

  7. Mündid ja rahatähed

    Foto: Dreamstime
    Foto: Dreamstime

    a) – on mulle alati meeldinud
    b) – olen olnud nende suhtes alati neutraalne
    c) – need pole mulle kunagi tundunud ihaldusväärsed

  8. Viimati vaatasin ma rahatähte detailselt

    a) – alles mõni päev/tund tagasi
    b) – tükk aega tagasi (rohkem kui pool aastat tagasi)
    c) – seda pole ma eales teinud

  9. Kui ma saan kasutada tavalisest vähem raha

    Foto: Imanage My Income
    Foto: Imanage My Income

    a) – jään rahulikuks, küll seda juurde tuleb
    b) – olen mõneti rahutu ja mõtlen järgi, kuidas saan olukorda muuta
    c) – olen väga rahutu, pahane või isegi hirmul

  10. Kui ma raha võidan või seda mulle kingitakse

    a) – olen väga rõõmus, võimaldan endale kohe väljaminekuid või teen sellega armastatud inimesele kingituse
    b) – olen rõõmus ja mõtlen järele, kuidas seda kõige paremini kasutada
    c) – mõtlen, et seda oleks võinud olla rohkem

Raha omamisest olulisem, on seda õigesti kasutada

Järgmiselt ning ühtlasi viimaselt leheküljelt leiad oma testi tulemuse.

Eelmine artikkelSuhtumine rikkusesse ja rahasse – II osa
Järgmine artikkelSõnumid 18.-24. märtsiks
Diana
Kõik tuleb sinuni siis, kui selleks on õige aeg ja mil oled selleks vaimselt ja füüsiliselt valmis...

JÄTA OMA VASTUSES

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisestage oma nimi siia