Tagasi
Järgmine

Kosher sool

Foto: Michelle Lee Photography

Kosher soola kasutatakse peamiselt religioossetel eesmärkidel. Juudi seadus nõudis, et lihast tuleb enne söömist eemaldada veri. Kosher soolal on helbeline jämedakoeline struktuur, mis on eriti efektiivne just vere ekstraheerimisel. Peamine erinevus kosher ja tavalise lauasoola vahel ongi soolahelveste struktuur. Kokad leiavad, et kosher soola on tänu oma helbelisele struktuurile sõrmedega kergem võtta ning toidule ühtlaselt jaotada. Kosher soolal on erinev struktuur ning maitsenüanss, kuid kui lasta soolal toidus lahustuda, siis pole maitsel lauasoolaga suurt vahet. Siiski on vähem tõenäoline see, et kosher soolas leidub joodi või kleepumisvastast lisaainet.

Tagasi
Järgmine
Eelmine artikkelTaroskoop 12 tähemärgile 4.-5. märtsini
Järgmine artikkelSõnumid 11.-17. märtsiks
Diana
Kõik tuleb sinuni siis, kui selleks on õige aeg ja mil oled selleks vaimselt ja füüsiliselt valmis...

JÄTA OMA VASTUSES

Palun sisesta oma kommentaar!
Palun sisestage oma nimi siia