Nekroloog valgele surmale, ehk miks nutta valge suhkru pärast

2
11927

1Suhkur

Foto: What Can I Eat

Soovid Hingepeegli tegevust TOETADA?
IGA KOLME KUU TAGANT: 31. märts, 30. juuni, 30. september ja 31. detsember, LOOSIME oma toetajate vahel tänutäheks välja suuremad ja väiksemad meened.
Tulgu iga sinu poolt jagatud energiapanus sulle vähemalt 10x tagasi, sest sellised on külgetõmbeseaduse reeglid.

Seda saad teha siin ja võtab vaid hetke. Täname!

Irooniliselt halenaljakas on eestlaste reaktsioon – “ärge võtke meilt ära meie moosikeetmise võimalust!” Tule taevas appi, võiks selle peale öelda – inimesed, võtke ometi aru pähe, ärge sööge mürki ja ärge kasutage seda oma toidu valmistamiseks! Marjade hoidmiseks on ka paremaid meetodeid kui moosi tegemine – võtke kasvõi sügavkülmutamine ja kuivatamine. Mõlemal juhul säilivad elulised vitamiinid ja mineraalained olulisel määral.

Ja veelgi iroonilisem on paljude eestlaste enesehävitamise instinkt: suurem osa siinsetest inimestest sööb valget suhkrut ja ei kasuta eriti pruuni suhkrut ega mett, parimat magusainet maailmas. Ja seda isegi siis kui nad teavad, et suhkur on “valge surm”. Äkki tekitab ka see pulber sõltuvust?

2 KOMMENTAARI

  1. Natukene kurb on seda nekroloogi lugeda, sest see on ka nekroloog teadmistele, asendades need uskumusega ja tervele mõistusele, asendades selle sõnadega.

JÄTA OMA VASTUS

Palun lisa oma kommentaar
Palun sisesta oma nimi